Cosmetica

Op het gebied van cosmetica heeft Promotion Partners zich jarenlang weten te specialiseren. Van kleine boetiekwinkels tot aan premium warenhuizen. Onze beauty advisors zorgen ieder keer weer voor een ware shop-beleving voor elke klant.

Sinds de start van ons bedrijf mogen wij veelal mooie cosmetica-huizen tot ons werkgebied rekenen, waaronder de filialen van Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf. Op deze locaties worden veelal onze Beauty Advisors voor vaste opdrachten ingezet. Zij adviseren uw klant of bezoeker op het gebied van onder anderen bodycare, skincare, make-up en geuren,

Ten behoeve van onze klanten organiseren wij interne verkooptrainingen en specifieke producttrainingen (indien nodig), Hierdoor bent u ervan verzekerd dat ons personeel voorbereid de vloer op gaan. Naast onze Beauty Advisors, bieden wij ook geurpromoters aan die uw geur actief onder de aandacht brengen tijdens speciale promoties. Zo hebben wij onlangs een aantal maanden lang een landelijke campagne voor de lancering van de Lancôme Idôle-geur mogen verzorgen.

Promotion Partners wordt overigens vaak gevraagd om in de piekperiodes de (vaak extra) drukte op te vangen. Denk hierbij aan feestdagen zoals Kerst, Sinterklaas, Black Friday en Valentijnsdag. Zo heeft Promotion Partners onlangs 50 Douglas en 50 ICI Paris XL-filialen voorzien van personeel op één en dezelfde dag voor L’Oreal, naast onze reguliere diensten. Deze dag stonden zij voor meerdere cosmeticamerken diverse producten te promoten/verkopen. Ook het kan zijn dat er behoefte is aan een out-of-the-box promotie die vraagt om unieke promotors. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een sampling. Ook hiervoor hebben wij de juiste mensen voor uw opdracht.

Meer weten over wat Promotion Partners voor u kan betekenen?