Home & Lifestyle

Home & Lifestyle is een branche waarin wij onszelf al jarenlang met veel passie in mogen specialiseren. Ons doel is om uw klant of bezoeker om te toveren tot een ambassadeur voor uw merk.

Elke product is uniek en heeft zijn eigen verhaal om vertelt te worden. Met die insteek zorgen onze sales advisors er keer op keer voor om klanten om te toveren tot ambassadeurs.

Naast onze Fashion en Cosmetica-experts, bieden wij hetzelfde aan voor de Home & Lifestyle-branche. Promotion Partners streeft er altijd naar om de juiste ‘fit’ te vinden voor uw merk. Ons doel is om de juiste beleving van het merk te realiseren en de kwaliteit hiervan waarborgen. Promotion Partners is naast het inzetten van (flexibel) personeel ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van activaties, concepten en de organisatie van complete evenementen.

Een full service partner dus die snapt hoe schaars uw tijd is en hoe belangrijk maatwerk en details zijn. Met Promotion Partners wordt beleving het nieuwe promoten van uw merk of organisatie.

Meer weten over wat Promotion Partners voor u kan betekenen?