Shop-in-shop concept

Een shop-in-shop biedt uitkomst als u op zoek bent naar manieren om uw winkelhuur te beperken en uw inkomsten te vergroten. Daar waar alles onder één dak te vinden is, zoals in de bekende warenhuizen, ervaart de consument het als prettig winkelen. Maar hoe zorgt u ervoor dat bezoekers uw shop niet voorbij lopen?

Shop-in-shop concept

Een shop-in-shop is voor retailers een strategie om een nieuwe doelgroep aan zich te binden. Promotion Partners ondersteunt merken deze nieuwe doelgroep vast te houden door flexibel en gespecialiseerd verkooppersoneel in te zetten. Wij stellen voor elke klant een vast team samen uit ons landelijk bestand van commerciële en ervaren verkopers dat zorgvuldig geselecteerd is. Zo weet u zeker dat u een team krijgt dat bij uw merk past en uw merk weet te verkopen!

U geeft aan wat uw personeelsbehoefte is en wij leveren de juiste mensen, op de juiste plaats, voor de gewenste periode. Altijd met een back-up plan, zodat we ziekte en uitval op kunnen vangen. Zo is uw winkel of shop nooit on(der)bezet.

Totaalconcept

Een shop-in-shop moet het opnemen tegen meerdere merken. Als u klanten aan uw merk wilt binden, is daarom verkopen alleen niet genoeg. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om een totaalplaatje aan te bieden. Hoe wij dit doen? Naast sales support verzorgen wij als promotiebureau ook merkactivaties met vernieuwende concepten en doelgerichte promotie acties.

Shop-in-Shop sales support van Promotion Partners:

  • Zijn dedicated en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Weten alle ins en outs van het merk;
  • Zijn gewend met targets te werken;
  • Hebben kennis van Visual Merchandising en oog voor detail;
  • Zijn vriendelijk en behulpzaam voor klanten;
  • Rapporteren trends en feedback op regelmatige basis.

 

Geschoold en getraind shop-in-shop personeel

Wij zien nauwkeurig toe op de kwaliteit van onze mensen door verkoop- en communicatietrainingen te geven en te coachen op de werkvloer. Zo profiteert u vanaf dag één van gemotiveerde verkopers en resultaten zonder daar zelf veel tijd in te hoeven steken.

Wij zijn sinds 2010 preferred supplier van de Bijenkorf voor bezetting van shop-in-shops op het gebied van cosmetica, fashion en  retail dankzij onze flexibele en complete aanpak. Het shop-in-shop concept is overal in te zetten. Wij helpen u graag met de realisatie van een goed lopende shop.

Meer weten over hoe wij dit aanpakken?

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.